Tapahtumat Blogi

Tule mukaan Düsseldorfin venemessuille tammikuussa

YachtsAgent at Boot 2019 in Dusseldorf

Saksan Düsseldorfissa 19.-27.1.2019 järjestettävä Boot 2019 –venemessu on maailman suurin venenäyttely, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. YachtsAgent on paikalla esittelemässä kolmea uutta ja erittäin mielenkiintoista purjevenettä. Esittelyaika kannattaa varata jo ennakkoon, koska muuten emme voi taata erittäin suosittujen uusien veneidemme esittelyä. Ole yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin soitamme sinulle ja sovimme tapaamisesta.

Lagoonin osastolla voit tutustua Lagoon 40 ja maailman ensiesittelyssä olevaan  Lagoon 46 malleihin. YachtsAgentin toimitusjohtaja Timo Salminen on esittelemässä veneitä henkilökohtaisesti 19.-20.1. sekä 24.-27.1.

Esittelemme messuilla myös upean CNB 66:n, joka on yksi suurimmista purjeveneistä messuilla.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan uuden myötätuulipurjeen, saat meiltä messuilla hyvän esittelyn ja erikoistarjouksen Parasail – ja Parasailor -purjeista. Parasailor on helpoin tapa purjehtia avotuulilla, sillä sen hallinta sujuu mukavasti ilman spinaakkeripuomia istumalaatikosta käsin kaikilla veneillä.

YachtsAgent toimittaa kaikille esittelyajan ennakkoon varanneille messuliput veloituksetta.  Huom! Ilmaiset liput toimitetaan vain esittelyajan ennakkoon varanneille.


   
  * pakolliset kentät
   

   

  Messutunnelmaan voi virittäytyä katsomalla Word Premier esittelyssä olevan Lagoon 46 videon.

   

  Tutustu myös upeisiin kuviin uudesta Lagoon 46-veneestä.