Tapahtumat Blogi

Cannes 2018 Yachting Festival

Cannesin venemessut ovat ehkä paras uiva venemessu koko maailmassa. Sinne kannattaa tulla vaikka joka vuosi! YachtsAgent on tietysti paikalla koko messujen ajan 11.-16.9. 2018

 

 

Messuilla on paljon ohjelmaa ja vilskettä, joten pyydämme teitä ystävällisesti sopimaan etukäteen tapaamisajan. Toimitamme teille mielellämme messuliput!


   
  * pakolliset kentät
   

   

  Perinteisesti Cannesin hotellikapasiteetti on lähes täysin käytössä, joten hotellihuoneet kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen Cannesista tai Nizzasta. Majoitumme huoneistohotellin, joka on aivan messujen vieressä Cannesin vanhassa kaupungissa:
  DESIGN APPART http://designappart.fr/en/cannes/
  10 rue George Clemenceau, Cannes

  Perjantaina 14.9. Lagoon tarjoaa cocktailit osastolla klo 22 saakka.

  Lauantaina 15.9. järjestämme erikoisillallisen beachillä olevassa ravintolassa, josta näkyy hyvin upea Yachts Parade -ohjelma ja mahtava ilotulitus. Tapahtumassa on kiinteä menu, jonka kustannus on 150 €. YachtsAgent tarjoaa illallisen Lagoon Club -jäsenille. Olen varannut illalliselle 12 paikkaa. Koska ravintola on hyvin suosittu, pyydän vahvistamaan osallistumisen mahdollisimman pian.

   

  Lagoon esittelee messuilla seuraavat mallit:

  Lagoon 40Lagoon 42Lagoon 450FLagoon 50Lagoon 52 F
  Lagoon 630 MYSEVENTY 7

  Ennakkotiedoista poiketen messuilla ei esitellä uutta Lagoon 46, jonka saa maailman ensi-iltansa Düsseldorfin venemessuilla tammikuussa 2019.

  CNB esittelee Cannesissa mallit CNB 66 ja CNB 76. Esittelyä varten pitää varata ennakkoon aika.

  Tervetuloa messuille ja viihtymään kanssamme Cannesin auringon alle!