Cannesissa järjestetään vuosittain yksi maailman upeimmista venenäyttelyistä. Olemme jälleen kerran mukana ja esittelemme siellä laajan Lagoon -malliston, johon kuuluu mm. kolme upeaa uutuutta: Lagoon 40, Lagoon 50 ja SEVENTY 8 Motor Yacht. Jälkimmäinen on Lagoonin uusi lippulaiva. SEVENTY 8 on tehty omistajallle, joka haluaa mahdollisimman upean ja mukavan aluksen, jolla voi ylittää myös valtameret.

Varaa siis esittelyaikasi etukäteen, niin toimitamme messuliput sekä kutsun järjestämäämme oheisohjelmaan!

Lagoon 40 seuraa maailman tällä hetkellä suosituimman katamaraanin eli Lagoon 42 jalanjälkiä ja tulee olemaan varmasti erittäin suosittu vaihtoehto myös Suomessa. Ensimmäinen Lagoon 40 on jo tilattu Suomeen.

Lagoon 50 on suunniteltu siten, että se soveltuu erinomaisesti omistajan yksin purjehdittavaksi, vaikka onkin suuri ja hyvin varusteltu vene. Purjeiden hallinta tapahtuu sähköllä. Lagoon 50 tarjoaa uusia ratkaisua myös sisustuksessa. Laatu on erittäin korkealla, mutta maailman suurin valmistaja pystyy silti tarjoamaan veneen hämmästyttävän edulliseen hintaan. Tarjoamme veneelle myös Charter Management -ohjelmaa, jolla hankintakustannukset jäävät hyvin pieniksi. Kysy meiltä lisätietoja!

Lagoon 50 voidaan konfiguroida 3, 4, 5 ja 6 kajuutan layoutilla. Vene soveltuu siksi hyvin moneen käyttötarkoitukseen.

Cannesissa esiteltävä mallisto kokonaisuudessaan:

Lagoon purjeveneet: 40 (UUTUUS), 42, 450 F, 50 (UUTUUS), 52 F
Lagoon moottorijahdit: 630 MY, SEVENTY 8 (UUTUUS)
CNB purjeveneet: 66 (UUTUUS) and 76