Kiistaton maailman johtaja kategoriassaan (yli 750 toimitettua venettä vuonna 2016), ja yhtä nykyaikainen kuin ennenkin. Lagoon 380:n suosion taustalla ovat sen nopeus, helppo käsiteltävyys ja nerokas tilasuunnittelu. Ei siis ihme, että Lagoon 380 on kerännyt joukoittain faneja ympäri maailman meriä.

Lagoon 380 mahdollistaa elämästä nauttimisen maailman valtamerillä, erittäin merikelpoisessa aluksessa. Satamassa aluksen mukavat ja tilavat sisätilat tuovat kodin tuntua. Lagoonin asiantuntemuksen mukana tuoma ehdoton merikelpoisuus, tehokas tilansuunnittelu ja suuret ikkunat ovat tämänkin aluksen myyntivaltteja.

Lagoon 380:n tilavat ja avomerikelpoiset rungot antavat vakaan ja miellyttävän purjehduskokemuksen. Voit tilata Lagoon 380:n nyt myös kovalla, lasikuituisella biminillä, joka tarjoaa aurinkosuojan lisäksi Suomessa hyvinkin tarpeellista suojaa sateelta.

Lagoonia voit ohjata kauko-ohjauslaitteella turvallisesti myös sisältä, sillä sinulla on salongista 360° panoraama – näkymä koko veneen ympäri. Ja lapsethan tietysti viihtyvät keulaverkon trampoliinilla. Liikkuminen kannella on helppoa ja turvallista leveiden sivukansien ja vankan trampoliinin ylittävän jalkakäytävän ansiosta. Siirtyminen pienempiin aluksiin, laiturille ja pulahdus mereen käy helposti. Ohjaamo toimii samalla oleskelutilana, jossa pääset viihdyttämään vieraitasi.

Hytit kylpevät runsaassa auringonvalossa suurien ikkunoiden ansiosta. Lagoon 380:n salonki on avara ja valoisa – salongin tilavan pöydän ympärille mahtuu suurikin ryhmä ruokailemaan mukavasti, ja huonon sään sattuessa salonki takaa viihtyisän ympäristön tarkkailla ympäröivää maisemaa. Salongista on 380 asteen panoraamanäkymä ympäristöön. Moottoritilat on eristetty kauas hyttialueista. Kolmen hytin owner’s-versio takaa kokoluokassaan lyömättömän mukavuuden.

Lagoon 380 toimitetaan kahdella erilaisella pohjaratkaisulla:

Lagoon 380 valmistetaan kolmella eri varusteluvaihtoehdolla:

 

 

Ominaisuudet:  

 

technical-data-59x73 Tekniset tiedot englanniksi

technical-data-59x73 Esite

tekniset tiedot logoElektroniikka ja elektroniset lisävarusteet

 

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 380 veneestä!

[contact-form-7 id=”2508″ title=”Lagoon 380″]