Blogi Käytetyt veneet

Lagoon 42 (2021) esittelyvenetarjous

Lagoon 42, model year 2021

YachtsAgentin esittelyvenetarjous on edullinen tapa saada upea Lagoon 42 Suomen vesille erikoisehdoin. Olemme tilanneet ensi kevään toimitukseen veneen ja varmistaneet asiakkaalle saada vene heti kauden alkuun Suomeen. Hyödynnä ainutkertainen tilaisuus saada uusi Lagoon 42 kaudelle 2021 purjehdusvalmiina! Kaudelle 2021 Lagoon 42 on tulossa seuraavat uudistukset:

  • Grand Comfort sohva
  • Uudistetut kylpyhuoneet
  • Uudistetut ulkopatjat (penkit ja auringonotto)
  • B&G uutuudet Zeus 3S plotteri & tutka 
  • Uudistettu istuin ohjaamossa
  • Uudet ulkokangasvaihtoehdot

Esittelyvenetarjous Lagoon 42  (3 cabin) / 2021 on varusteltu täydellisesti Itämeren olosuhteisiin. Lämmitetty terassi varmistaa, että voit purjehtia tällä veneellä lämpimästi huhtikuusta lokakuun loppuun. Tällä hetkellä voit vielä valita toimitettavat optiot vapaasti, joten saat veneen juuri sinulle räätälöitynä. Veneessä on myös ilmastointi, generaattori ja aurinkopaneelit varmistamassa, että veneen kaikki mukavuudet ovat käytettävissä kaikissa tilanteissa.

Luovutus tapahtuu Ranskassa ja voimme halutessasi vastata veneen siirrosta Helsinkiin. Voimme myös järjestää veneelle laituripaikan HSK:n satamasta kaudelle 2021.

Miltä kuulostaisi täydellinen varustelu sisältäen mm. lämmityksen, 3 jääkaappia, pakastimen, täydellisen B&G elektroniikkapaketin, ilmastoinnin ja generaattorin? Kolme kajuuttaa, joissa kussakin on oma kylpyhuone, tarjoavat upeat tilat omistajalleen ja vieraille. Sisustus on tummaa puuta ja istuimet muhkeaa grand comfort tasoa. Valitse varusteet toiveittesi mukaan kokeneen asiantuntijamme avustuksella.

Esittelyvenetarjous: Lagoon 42 katamaraani
Esittelyvenetarjous Lagoon 42 katamaraani.

Suomeen toimitettuihin veneisiin tarjoamme mm. korkeatasoisen Wallaksen lämmitysjärjestelmän (3 lämmitintä) sekä täydellinen turvallisuus- ja asumisvarustelun siten, että omistajan ei tarvitse kuin astua veneeseen ja lähetä purjehtimaan.

Lagoon 42:n ominaisuuksiin voi tutustua kyseisen veneen sivuilla.

Pyydä lisätietoja hinnoittelusta, ottamalla meihin yhteyttä.

Mikäli hankit veneen yrityksellesi liiketoimintaa varten esim. charter -käyttöön, voit hyödyntää ALV -palautuksen. Teemme mielellämme ehdotuksen tämän veneen käytöstä Lagoon Charter veneenä Helsingin vesillä tai voimme myös tarjota mahdollisuuden käyttää venettä esim. Välimerellä vuokraveneenä.