Tarjoamme kevään 2022 toimitukseen veneen heti kauden alkuun Suomessa. Vene talvehtii tällä hetkellä Tallinnassa. Hyödynnä ainutkertainen tilaisuus hankkia uusi Lagoon 42 kaudelle 2022 purjehdusvalmiina! 

Uutta Lagoon 42 (2021) -mallissa

Vuoden 2021 Lagoon 42 -mallissa on seuraavat uudistukset:

Varustelu Itämeren olosuhteisiin

Lagoon 42  (3 cabin) (2021) on varusteltu täydellisesti Itämeren olosuhteisiin. Lämmitetty terassi varmistaa, että voit purjehtia tällä veneellä lämpimästi huhtikuusta lokakuun loppuun. Tällä hetkellä voit vielä valita toimitettavat optiot vapaasti, joten saat veneen juuri sinulle räätälöitynä. Veneessä on myös ilmastointi, generaattori ja aurinkopaneelit varmistamassa, että veneen kaikki mukavuudet ovat käytettävissä kaikissa tilanteissa.

Miltä kuulostaisi täydellinen varustelu sisältäen mm. lämmityksen, 3 jääkaappia, pakastimen, täydellisen B&G elektroniikkapaketin, ilmastoinnin generaattorin ja vedenalaiset valot? Kolme kajuuttaa, joissa kussakin on oma kylpyhuone, tarjoavat upeat tilat omistajalleen ja vieraille. Sisustus on tummaa puuta ja istuimet muhkeaa Grand Comfort -tasoa. Valitse varusteet toiveittesi mukaan kokeneen asiantuntijamme avustuksella.

Veneessä on täydellinen turvallisuus- ja asumisvarustelu siten, että omistajan ei tarvitse kuin astua veneeseen ja lähetä purjehtimaan.

 

Luovutus ja hinnoittelu

Luovutus tapahtuu Helsingissä. Voimme myös järjestää veneelle laituripaikan HSK:n satamasta kaudelle 2022.

Mikäli hankit veneen yrityksellesi liiketoimintaa varten esim. charter -käyttöön, voit hyödyntää ALV -palautuksen. Teemme mielellämme ehdotuksen tämän veneen käytöstä Lagoon Charter veneenä Helsingin vesillä tai voimme myös tarjota mahdollisuuden käyttää venettä esim. Välimerellä vuokraveneenä.

Pyydä lisätietoja hinnoittelusta, ottamalla meihin yhteyttä.

 

Lagoon 42:n ominaisuuksiin voi tutustua kyseisen veneen sivuilla.