YachtsAgent tarjoaa upean yksilön maailman tällä hetkellä suosituimmasta katamaraanista, Lagoon 42:sta. Kyseisen purjeveneen toimituspäivä oli 13.7.2017. Normaali toimitusaika on tällä hetkellä (13.1.2019) maaliskuu 2020. Tässä on siis ainutkertainen tilaisuus saada lähes uusi Lagoon 42 jo 2019 kaudelle purjehdusvalmiina! Vene on talvehtinut lämpimässä hallissa ja sen kunto on uutta vastaava.

Lagoon 42 #143 (3 cabin) / 2017, esittelyvene hinta on n. 470.000 € (ei sis. ALV) täydellisesti varusteltuna Itämeren olosuhteisiin. Terassi on lämmitetty, joten voit purjehtia tällä veneellä lämpimästi huhtikuusta lokakuun loppuun.

Luovutus tapahtuu Helsingissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme järjestää veneelle laituripaikan HSK:n satamasta kaudelle 2019.

Veneessä on lähes täydellinen varustelu sisältäen mm. täydellisen B&G elektroniikkapaketin. Kolme kajuuttaa, joissa kussakin on oma kylpyhuone, tarjoavat upeat tilat omistajalleen ja vieraille. Sisustus on vaaleaa puuta ja korkealaatuista nahkaa.

Lagoon 42 katamaraani.
Lagoon 42 katamaraani.

Veneessä on myös mm. korkeatasoinen Wallaksen lämmitysjärjestelmä (4 lämmitintä) sekä täydellinen turvallisuus- ja asumisvarustelu siten, että omistajan ei tarvitse kuin astua veneeseen ja lähetä purjehtimaan.

Lagoon 42:n ominaisuuksiin voi tutustua kyseisen veneen sivuilla.

Pyydä lisätietoja hinnoittelusta, ottamalla meihin yhteyttä.

Mikäli hankit veneen yrityksellesi liiketoimintaa varten esim. charter -käyttöön, voit hyödyntää ALV -palautuksen. Teemme mielellämme ehdotuksen tämän veneen käytöstä Lagoon Charter veneenä Helsingin vesillä tai voimme myös tarjota mahdollisuuden käyttää venettä esim. Välimerellä vuokraveneenä.