Uusi Lagoon 46 vahvistaa loistokkaiden Lagoon katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina. Tähän tilavaan veneeseen yhdistyvät mielikuvat vapaudesta ja rohkeudesta, sekä ennen kokematon mukavuus ja edistykselliset purjeratkaisut, jotka tekevät tästä veneestä ainutlaatuisen helpon hallita.  Kaikki tämä on toteutettu tyylillä, josta veneen design suunnittelija Patrick le Quément on ylpeä yhdessä tulevien omistajien kanssa.

Harkittua suunnittelua

Lagoon 46 tilojen välillä vallitsee täydellinen tasapaino. Suunnittelutoimisto VPLP on onnistunut yhdistämään tässä loistokkaassa veneessä avarat ja valoisat sisätilat ainutlaatuiseen kansiratkaisuun, jossa huomio on keskittynyt helppoon ja nautinnolliseen purjehdukseen.

Lagoon46:ssa yhdistyvät modulaariset flybridge- ja sisäohjaamot. Takana olevaan avara oleskelualue, josta on helppo ja turvallinen pääsy mereen. Veneen sisätilat on suunnitellut Nauta Design. Tilava salonki lumoaa lähes 360° merinäköalalla. Pentterin eli keittiön varustelutaso on luonnollisesti erittäin hyvä.

Flybridge tarjoaa parhaat näkymät sekä ohjailuun että rentoutumiseen. Keskelle sijoitettu ruori tarjoaa suojan ja esteettömän näkyvyyden. Lisää mukavuutta kuumiin päiviin tuo omistajan valinnan mukaan integroidut aurinkosuojat, kokoon taitettava kabrioletti tai jäykkä bimini, jonka saa haluattaessa myös aurinkopaneeleilla varustettuna.

Voit valita Lagoon 46 -veneeseen ruostumattomasta teräksen valmistetun apuveneen nostolaitteen tai hydraulisen tason, joka toimii myös uimatasona veneen ollessa ankkurissa.

Sisustuksessa ei ole tingitty

Nauta Design on onnistunut sisätilojen suunnittelussa luomaan veneeseen hienostuneen, tyylikkään ja toimivan tyylin.

Omistajan sviitti on avara ja varustettu parivuoteella optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Vierashytit ovat myös erittäin tilavia. Keulahytissäkin on suuri Queen size (160 x 200 cm) ja mukava sänky ja runsaasti säilytystilaa ja suuret ikkunat.

Viihtyisän ja ylellisen tunnelman kaikissa tiloissa takaa tarkka viimeistely ja tunnelmallinen LED -sisävalaistus.

Veneen sisä- ja ulkotilat yhdistyvät toisiinsa hyvin jouhevasti. Salonki on samalla tasolla kuin avara terassi ja keulakannelle on helppo kulku.

Helppoa Purjehdusta!

Lagoon 46 suunnittelussa merikelpoisuus ja suorituskyky ovat olleet erittäin tärkeässä roolissa. Veneen laaja purjepinta-ala takaa reippaan etenemisen myös heikommissa tuulissa. Aiempaa taaemmas sijoitettu masto tarjoaa myös monia etuja:

Ominaisuudet:  

Lagoon 46 - Multihull of the year

technical-data-59x73 Tekniset tiedot englanniksi

technical-data-59x73 Esite

tekniset tiedot logoElektroniikka ja elektroniset lisävarusteet

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 46 veneestä!

[contact-form-7 id=”3770″ title=”Lagoon 46″]