UNIIKKI KOKEMUS

Tämä uusi upea Lagoon 50 on täydellinen vaihtoehto 450-mallin ja 52: n välillä. Se tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon purjehtijoille, jotka etsivät suurta ja ”modernia” venettä. Uuden runko- ja rikisuunnittelun myötä vene tarjoaa ennen kokemattoman suorituskyvyn luokassaan. Lagoon 50 malli viettelee rohkeilla ratkaisuilla, avarilla tiloilla ja upeilla panoraamanäkymillä. Sinulle sopivan veneen voit valita tarjolla olevista sisustusvaihtoehdoista, joissa on joko kolme, neljä tai jopa kuusi hyttiä!

TUTUSTU VENEESEEN!

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja liikuta hiirtäsi. Pääset virtuaalisesti tutustumaan veneen tiloihin.

MUKAVAT JA TOIMIVAT TILAT

Yläohjaamo tarjoaa täydellisen näkyvyyden ja sinne on kaksi turvallista kulkua. Ruorin takana on erittäin tilava modulaarinen virkistysalue, jossa on runsaat säilytystilat mm. kaikille tyynyille.
Suuri avoin takaterassi ja hyvät kulkureitit mahdollistavat helpon pääsyn veneeseen. Iso muuntuva ruokailualue, jossa on irrotettavat penkkit, toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi.
Veneen ohjaamot on varustettu myös runsailla säilytystiloilla.

TILA- JA VALOIHME

Tehokas ja avara suunnittelu on mahdollistanut innovatiivisen arkkitehtuurin, jossa kaikki yksityiskohdat on valittu luomaan lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Suunnittelun ansiosta veneeseen voi valita omaan käyttöön sopivan layout- vaihtoehdon, joissa on kolme, neljä, viisi tai jopa kuusi hyttiä!

Upea salonki pitää sisällään kaksi toiminnallista aluetta: navigointi-pöytä, joka avautuu ohjaamolle yhdeltä puolelta ja hieman korotettu lounge-alue parantamaan panoraamanäkymää. Lounge voidaan helposti muuttaa ruokailualueeksi. Loungeen on tarjolla jopa kolme erilaista pöytävaihtoehtoa.

MAJOITUSTILAT

Koko sisustus on hienostunut, tyylikäs ja yksilöllinen, koska se räätälöidään aina omistajalle. Veneen ulkonäkö ja sisustus ovat täydessä harmoniassa: Panoraamatuulilasin keskiosa on avattavissa ja se mahdollistaa sekä istuimien että ohjaamon ihanteellisen tuuletukseen.
Panoraamaterassi ja suuret ikkunat päästävät kauniin luonnonvalon tulvimaan sisään. Veneen varastotiloihin ja niiden toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Hyteissä ovat laadukkaat ja tilavat vuoteet sekä runsaasti varastotilaa hyllyineen. Lagoon 50 on varustettu erittäin suurilla makeavesi- ja harmaavesisäiliöillä (optio) pitkiä purjehduksia varten.

Katso hieno walk through -video, jossa esitellään veneen ominaisuudet (englanniksi).

SUORITUSKYKYÄ JA YKSINKERTAISUUTTA

Masto on sijoitettu veneessä optimaaliseen kohtaan, jotta VPLP -rungon rakenne ja lisääntynyt purjepinta-ala tuottavat yhdessä paremman hyötysuhteen. Maston sijoittaminen taaksepäin parantaa veneen ominaisuuksia ja tarjoaa katamaraanille useita etuja:
Enemmän purjevaihtoehtoja: parempi suorituskyky – suurempi valikoima keulapurjeita
Lyhyempi isopurjeen puomi helpottaa hallintaa
Isopurje, joka on kapeampi ja korkeampi, hyötyy tuulista korkeammalla merenpinnasta ja parantaa näin suorituskykyä.
Painopisteen siirto taaksepäin vähentää keulan liikettä aallokossa: ns. pitching vähenee huomattavasti

Ominaisuudet:

tekniset tiedot logoTekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logoEsite

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 50 veneestä!

[contact-form-7 id=”3448″ title=”Lagoon 50″]