Purjeveneet Blogi

Lagoon 50

UNIIKKI KOKEMUS

Tämä uusi Lagoon on täydellinen vaihtoehto 450-mallin ja 52: n välillä. Se tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon purjehtijoille, jotka etsivät suurta ja “modernia” venettä. Uuden runko- ja rigisuunnittelun myötä, vene tarjoaa ennen kokemattoman suorituskyvyn luokassaan. Lagoon 50 malli viettelee rohkeilla ratkaisuilla, avarilla tiloilla ja upeilla panoraamanäkymillä. Sinulle sopivan veneen voit valita tarjolla olevista sisustusvaihtoehdoista, joissa on joko kolme, neljä tai jopa kuusi hyttiä!

MUKAVAT JA TOIMIVAT TILAT

Yläohjaamo tarjoaa täydellisen näkyvyyden ja sinne on kaksi turvallista kulkua. Ruorin takana on erittäin tilava modulaarinen virkistysalue, jossa on runsaat säilytystilat mm. kaikille tyynyille.
Suuri avoin takaterassi ja hyvät kulkureitit mahdollistavat helpon pääsyn veneeseen. Iso muuntuva ruokailualue, jossa on irrotettavat penkkit, toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi.
Veneen ohjaamot on varustettu myös runsailla säilytystiloilla.

 

navigate_before
navigate_next

TILA- JA VALOIHME

Tehokas ja avara suunnittelu on mahdollistanut innovatiivisen arkkitehtuurin, jossa kaikki yksityiskohdat on valittu luomaan lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Suunnittelun ansiosta veneeseen voi valita halutun majoitusvaihtoehdon, joissa on kolme, neljä, viisi tai jopa kuusi hyttiä!

Upea salonki pitää sisällään kaksi toiminnallista aluetta: navigointi-pöytä, joka avautuu ohjaamolle yhdeltä puolelta ja hieman korotettu lounge-alue parantamaan panoraamanäkymää. Lounge voidaan helposti muuttaa ruokailualueeksi tarvittaessa.

navigate_before
navigate_next

MAJOITUSTILAT

Koko sisustus on hienostunut, tyylikäs ja yksilöllinen, koska se räätälöidään aina omistajalle. Veneen ulkonäkö ja sisustus ovat täydessä harmoniassa: Panoraamatuulilasin keskiosa on avattavissa ja se mahdollistaa sekä istuimien että ohjaamon ihanteellisen tuuletukseen.
Panoraamaterassi ja suuret rungon oviaukot suihkuissa ja kylpyhuoneissa päästävät kauniin luonnonvalon tulvimaan sisään. Veneen varastotiloihin ja niiden toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Hyteissä ovat laadukkaat ja tilavat vuoteet sekä runsaasti varastotilaa hyllyineen. Lagoon 50 on varustettu erittäin suurilla makeavesi- ja harmaavesisäiliöillä pitkiä purjehduksia varten.

SUORITUSKYKYÄ JA YKSINKERTAISUUTTA

Masto on sijoitettu veneessä optimaaliseen kohtaan, jotta VPLP -rungon rakenne ja lisääntynyt purjepinta-ala tuottavat yhdessä paremman hyötysuhteen. Maston sijoittaminen lähemmäksi perää parantaa VPLP: n toimintaa purjehduksessa, ja tarjoaa katamaraanille useita etuja:
Enemmän purjevaihtoehtoja: parempi suorituskyky – suurempi valikoima keulapurjeita
Lyhyempi isopurjeen puomi helpottaa hallintaa
Isopurje, joka on kapeampi ja korkeampi, hyötyy tuulista korkeammalla merenpinnasta ja parantaa näin suorituskykyä.
Painopisteen siirto taaksepäin vähentää keulan liikettä aallokossa: ns. pitching vähenee huomattavasti

navigate_before
navigate_next

 

Ominaisuudet:

 • Pituus: 14,75 metriä / 48’5”
 • Leveys: 8,106 metriä
 • Syvyys: 1,40 metriä
 • Paino (EEC): 20,8 tonnia
 • Maston korkeus: 26,51 metriä
 • Purjeala yhteensä: 158,1 neliömetriä
 • Vesisäiliö: 2 x 240 litraa
 • Polttoainesäiliö: 2 x 520 litraa
 • Moottorit (hp): 2 x 57
 • Luokittelu (CE): A 12
 • Suunnittelu: Patrick le Quément
 • Sisustussuunnittelu: Nauta Design

tekniset tiedot logoTekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logoEsite

 

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 50 veneestä!

Vene

Lagoon 50
 


 
* pakolliset tiedot