Purjeveneet

Lagoon 55

Lagoon 55 katamaraani

YKSITYISKOHTIA JA AVARUUTTA

Edustava ja mahtipontinen Lagoon 55 on Lagoon-perheen uusin tulokas, jossa on paneuduttu eritoten yksityiskohtien viimeistelyyn. Suunnitteluohjeen mukaan veneen tulee purjehtia vaivattomasti, olla ulkonäöltään edustava ja tyylikäs sekä yksityiskohtien tulee olla huoliteltuja.

Yksityiskohdista puhuttaessa mm. uimatason portaat on nyt rakennettu aiemmasta versiosta poiketen vinottain. Tämä luo veneen takaosaan uudenlaisen tilan tunteen. Uudessa Lagoon 55:ssä onkin panostettu tilan toimivuuteen ja avaruuteen. Näitä ratkaisuja edustavat esimerkiksi salongin avarat kattoikkunat sekä keittiö, josta ikkunat avaamalla saa mukavan lisän veneen terassin oleskelutilaan.

TUTUSTU VENEESEEN!

Katso alla oleva “Walkthrough” video ja seuraa uuden Lagoon 55 katamaraanin esittelyä.

LUONNONVALOA JA TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUA

Etukannen oleskelutila on uusimmassa Lagoonissa täysin uusittu. Oleskelualue on varsin tilava, ja siinä on kaksi auringonottotasoa, sohvaryhmä ja pöytä. Sohvaryhmän ja auringonottotasot saa katettua aurinkosuojalla tai taitettavalla cabriolet-suojalla.

Yksi muotoilun kulmakivistä ovat horisontaaliset linjat, joita on käytetty sisätilojen muotoilussa. Ne antavat jatkuvuuden ja tilan tuntua, ja luovat yhteyden merellisiin maisemiin. Luonnonvalolle on haluttu Lagoon 55 -veneessä antaa paljon mahdollisuuksia näyttäytyä myös veneen sisätiloissa. Keittiöstä terassille aukeavat ikkunat ja salongin kattoikkuna tuovat luonnon ja meren lähemmäs käyttäjää sisätiloissakin.

Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
navigate_before
navigate_next

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISTÄ AJANVIETTOA LÄHELLÄ LUONTOA

Lagoon -veneiden muotoilulle on tyypillistä, että ne tunnistaa heti kyseisen veneperheen jäseniksi. Uudessa Lagoon 55 -mallissa käyttäjäystävällisyys on huomioitu aivan uudella tasolla. Veneen sisätilojen muotoilussa korostuvat tilan tuntu ja ratkaisut, jotka mahdollistavat ajan viettämisen aivan vesirajan tuntumassa. Takatilan ulkokeittiössä voit esimerkiksi laittaa ruokaa ja koko oleskelutila on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman hyvin yhteiseen ajanviettoon lähellä merta.

Lagoon-veneille tyypillisten pystyjen ikkunoiden ja salongin pyöreän katon ansiosta myös uuden Lagoon 55 -veneen tunnistaa helposti heti Lagoon perheeseen kuuluvaksi. 

 

Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
navigate_before
navigate_next

LAGOON -PERHEEN TUTTUA SUORITUSKYKYÄ

Uuden Lagoon 55 veneen perusala on melkein 150 neliömetriä, ja sen saa 2 x 80 hevosvoiman Yanmar tai 2 x 110 hevosvoiman Nanni -dieselmoottoreilla. Veneen kaikkia purjeita on helppoa hallita yläohjaamosta. Koko vene on kahden hengen hallittavissa.

Vene on saatavilla 4-6 makuuhytillä ja 8-12 makuupaikalla sekä lisäksi 1-2 miehistökajuutalla. Hytit ovat mukavia, tilavan tuntuisia ja linjassa muiden tyylikkäiden ja käytännöllisten ratkaisujen kanssa, jotka toteutuvat tässä uudessa Lagoon 55-katamaraanissa.

Myös tässä Lagoon-mallissa on aiemmista malleista tuttu riki, jossa masto on totuttua taaempana. Tähän 26,5 tonniseen näyttävään uutuuteen mahtuu molempia, sekä vettä että polttoainetta noin kuution verran.

Kaiken kaikkiaan uusi Lagoon 55 -katamaraani on tyylikäs lisä Lagoon-perheeseen. Purjeveneessä yhdistyvät käyttäjäystävällisyys ja Lagoon-veneiden eleganssi, jotka mahdollistavat käyttäjillensä ikimuistoisia kokemuksia meren aalloilla.

 

Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
Lagoon 55 katamaraani
navigate_before
navigate_next

 

Ominaisuudet:

 • Pituus: 16,56 m / 54’4”
 • Leveys: 9,00 m
 • Kansipinta-ala 149 m2
 • Syväys: 1,55 m
 • Paino (EEC): 26,5 t
 • Maston korkeus: 29,43 m
 • Purjeala yhteensä: 186 m2
 • Code 0: 154 m2
 • Vesisäiliö: 960 litraa
 • Polttoainesäiliö: 1100 l
 • Moottorit (hp): 2 x 80 Yanmar / Optio: 2 x 110 Nanni
 • Luokittelu (CE): A 14
 • Suunnittelu: VPLP & Patrick le Quément
 • Sisustussuunnittelu: Nauta Design

 

tekniset tiedot logoTekniset tiedot englanniksi

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 55 veneestä!

  Vene

  Lagoon 55
   


   
  * pakolliset tiedot