Lagoon 560:n suunnittelusta ovat vastanneet kuuluisa VPLP -toimisto, Bruno Belmont ja CNB:n oma suunnittelutoimisto. Elegantin sisustuksen tarjoilee puolestaan italialainen designtoimisto Nauta Yachts Design, joka on tunnettu korkealaatuisesta työstään. Veneen suunnittelussa kohtaavat laatu ja innovatiivisuus ennen näkemättömällä tavalla, mistä hyvä esimerkki on veneen valtava flybridge.

Vuonna 2014 esitellyn Lagoon 560 S2 –päivityksen uudistettu sisustus, tarjoaa uutena vaihtoehtona galley down -pohjaratkaisun.

Lagoon 560 S2 on suunniteltu avomeripurjehdukseen. Voit yhdistää matkapurjehduksen, matkustamisen mukavuuden ja nautinnollisen elämän merellä. Kannelta löytyy kolme erillistä oleskelualuetta joissa voit nauttia maisemista ja oleskelusta, joko katetuissa tiloissa tai suoraan auringon alla, tilanteen mukaan. Flybridge tarjoaa esteettömät näkymät sekä vieraille että kapteenille. Kapteenille on luotu oma rauhaisa tila ohjaamiseen. Takakannen katettu oleskelutila on todellinen terassi, joka on salongin ja keittiön kanssa samalla tasolla ja näin moninkertaistaa käytettävissä olevan oleskelu- ja ruokailutilan.

Salongista löytyy myös sisätilan navigaatiopöytä, josta venettä on helppo ohjata suurien ikkunoiden ja 360 asteen panoraamanäkymän vuoksi. Salongin ruokailu- ja oleskelutila on U:n muotoinen. Se on ideaali näyttävien illallisten järjestämiseen.

Lagoon 560 S2 muistuttaa Lagoon 620:a ja se toimitetaan kolmella erilaisella pohjaratkaisulla:


Neljä tilavaa kajuuttaa, joissa kaikissa on maksimoitu mukavuus, tila ja yksityisyys. Omistajan sviitissä on toimisto ja portaat suoraan takakannen avotilaan. Myös paapuurin takakajuutta on VIP-versio ja siihen on oma yksityinen sisäänkäynti ulkoa. Kaikissa kajuutoissa on tilavat erilliset kylpyhuoneet ja WC:t.
Viisi tilavaa kajuuttaa, joissa yksityiset sisäänkäynnit ja saniteettitilat kuten yllä. Lisäksi on yksi pienempi kajuutta kerrossängyllä ja omalla kylpyhuoneella.
Galley down -versio, jossa keittiö on paapuurin rungossa takana. Tässäkin ratkaisussa on neljä kajuuttaa, joista yksi on suuri omistajan kajuutta erillisellä sisäänkäynnillä.

Kaikki kajuutat kylpevät luonnonvalossa, mutta ovat viileitä, koska suuret ikkunat tuovat epäsuoraa valoa vaaleisiin makuutiloihin. Kaikista kajuutoista löytyy myös paljon säilytystilaa ja voit elää veneelläsi kuin kotonasi.

Tämän suuren katamaraanin käsittely on erittäin helppoa. Jopa vain yhden hengen käsissä tämä upea alus seilaa rauhallisesti ja turvallisesti, mutta rantautumisessa on hyvä olla kaksi henkeä.

Varusteet

Veneen varustelu on runsas ja asiakkaan on helppoa muokata tästä laadukkaasta katamaraanista omien toiveidensa mukainen sekä sisustuksen että muun varustuksen osalta.
Lagoon 560 S2 valmistetaan kahdella eri varustelutasolla:
Cruising: malli sisältää lisävarusteita lisämukavuuden saavuttamiseksi
Comfort: täysin varusteltu pitkäkestoisten ja pitkien matkojen purjehduksiin

Ominaisuudet:  

tekniset tiedot logoTekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logoEsite

tekniset tiedot logoElektroniikka ja elektroniset lisävarusteet

 

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 560 veneestä!

[contact-form-7 id=”2508″ title=”Lagoon 560″]