Lagoon 620 tarjoaa omistajalleen ennennäkemättömän suorituskyvyn, mukavuuden ja ylellisen varustelun.

Lagoon 620 on suunniteltu pitkänmatkan purjehdukseen. Se on luksus kotisi merellä, jota kaksi henkeä, esimerkiksi pariskunta, voi purjehtia ympäri maailmaa vaativissakin olosuhteissa. Lagoon 620 on taas yksi osoitus siitä, mitä Nauta Design Studion lahjakkaat designerit saavat aikaan kehittäessään ratkaisuja mukavuutta arvostavien purjehtijoiden tarpeisiin. Veneen suorituskyvyn takaa VPLP Design, joka on eniten palkintoja voittanut monirunkoveneiden suunnittelutoimisto ja on suunnitellut kaikki Lagoonit sekä myös America’s Cupin voittaneen Oracle-veneen.

 

Lagoon 620 on tarjolla kahdella erilaisella perusratkaisulla

Ylelliset pohjaratkaisut

Versiot, joissa keittiö on alhaalla rungossa, voidaan toimittaa siten, että paapuurin puolella keskellä oleva kajuutta varustetaan kerrossängyillä ja omalla kylpyhuoneella esimerkiksi miehistön käyttöön.

Lagoon 620 soveltuu yksityiskäytön lisäksi mm. ylellisten chartereiden järjestämiseen ja tarjoaa miellyttävät tilat myös mahdolliselle henkilökunnalle. Keittiö on hyvin suunniteltu ja varusteltu ammattilaisten käyttöön. Katamaraani purjehtii tasaisesti kovassakin tuulessa, joten ruoan valmistaminen ja itse ruokailu sujuvat helposti kaikissa olosuhteissa.

 

Kaikki tilat veneessä ovat hyvin valaistuja sekä ikkunoista soljuvalla luonnon valolla, että hyvin suunnitellulla LED-valaistuksella. Vaikka ikkunat ovat suuria, tilat pysyvät viileinä myös paahtavassa auringossa, koska valo tulee epäsuorasti vertikaalisista ikkunoista. Nauta Designin suunnittelema sisustus on moderni ja elegantti. Asiakas voi itse valita kaikki pintamateriaalit ja värit useista eri korkealaatuisista vaihtoehdoista.

Sekä salongissa että ulkoterassilla on mukavat lounge -alueet ja pöydät ruokailua varten. Pöytien kokoa ja korkeutta voidaan säätää tarpeen mukaan ja näin tila muuntuu joustavasti pienemmän seurueen oleskelutilasta suuremman seurueen ruokailutilaksi. Koska salonki ja ulkoterassi ovat samalla tasolla, ne muodostavat yhtenäisen suuren tilan, missä voidaan viihdyttää isompaakin seuruetta. Ulkoterassilla on myös oma baarialueensa vesipisteineen ja mahdollisuus grillaukseen.

Suurella flybridgellä viihtyvät sekä vieraat että kapteeni. Yläohjaamossa on kaksi erillistä ohjauspistettä, jotka varmistavat esteettömän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa, myös purjeita käsiteltäessä ja rantauduttaessa. Flybridgellä on omat erilliset oleskelutilat vieraille nauttia maisemista, mikä tarjoaa heille yksityisyyttä ja kapteenille mahdollisuuden työskennellä häiriintymättä. Kapteenille on myös salongissa oma ohjauspöytänsä, josta on 360 asteen näkymä ulos.

 

Veneellä on turvallista liikkua, kun suurin osa käytettävästä tilasta on samalla tasolla. Kulkeminen aurinkokansille on helppoa, koska sivukannet ovat leveät. Pääsy flybridgelle voidaan tarvittaessa sulkea ja alue suojata erillisillä liukuvilla seinäverholla.

Tehokas moottoriratkaisu, hyvä runkosuunnittelu ja nykyaikaiset purjeet varmistavat erinomaisen suorituskyvyn sekä moottorilla että purjeilla. Lagoon 620:n optiot kertovat myös parannetuista purjehdusominaisuuksista: ensimmäistä kertaa Lagoon tarjoaa mahdollisuuden esim. hiilikuitumastoon ja -puomiin. Purjemateriaaleissa tarjotaan vaihtoehtona myös mm. Hydranet -purjeet, jotka valmistavat kilpaveneiden purjetoimittaja Incidences.

 

Ominaisuudet:  

technical-data-59x73Tekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logoEsite englanniksi

tekniset tiedot logoElektroniikka ja elektroniset lisävarusteet

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon 620 veneestä!

[contact-form-7 id=”2512″ title=”Lagoon 620″]