Moottoriveneet Blogi

Lagoon 630 Motor Yacht

Lagoon 630 MY Motor Yacht Nicolas Claris vene moottorivene

Uusi lähestyminen rannikkoveneilyyn!

Lagoon 630 Motor Yacht yhdistää ensimmäistä kertaa luksusjahtien korkeat laatustandardit rannikkoveneilyltä vaadittaviin teknisiin ominaisuuksiin. Pitkätkin matkat sinertävään horisonttiin ovat Lagoon 630 MY:llä mahdollisia täydellisessä rauhassa ja ylellisyydessä.

Nykyaikaiset veneilijät vaativat mukavuutta, hyvää suorituskykyä ja turvallisuutta. Lagoon 630 Motor Yacht tarjoaa näitä ominaisuuksia erittäin kilpailukykyisellä kokonaisuudella, jonka ovat suunnitelleet yhdessä kuuluisa VPLP -suunnittelutoimisto ja Nauta Design studio.

Mallisto pohjautuu Lagoon 620:n, joka on luokassaan maailman myydyin purjevene. Lagoon 630 Motor Yachtin rungot on suunniteltu uudelleen moottorivenekäyttöön. Myös Flyflybridge ja sisustus on muokattu uudelleen.

Lagoon 630 Motor Yacht perustuu purjevene-serkkunsa Lagoon 620:n ylistettyihin risteilyominaisuuksiin, lisäten niihin moottorijahdeilta odotettavaa luksusta ja käyttömukavuutta.

Lagoon 630 Motor Yacht on puoliliukuva moottorivene, jonka marssivauhti on 12 s. Maksiminopeus vakiomoottoreilla on 16 s.

navigate_before
navigate_next

Lagoon 630 Motor Yacht on tarjolla kahdella erilaisella perusratkaisulla ja yhteensä viidellä pohjaratkaisulla

Galley up – keittiö ja salonki muodostavat yhtenäisen tilan:

 • Ratkaisu sopii erityisesti omistajan omaan käyttöön tarkoitettuun purjehtimiseen
 • Vene voidaan toimittaa 4, 5 tai 6 kajuutan versiona

Lateral galley – ammattikäyttöön suunniteltu keittiö on vasemmalla takana:

 • Ratkaisu sopii erityisesti miehistön kanssa purjehdittaessa
 • Vene voidaan toimittaa 4 tai 5 kajuutan versioina

Ylelliset pohjaratkaisut:

 • Valtava salonki, jossa erilliset alueet ruokailulle, oleskelulle ja navigointiin. Neljä tilavaa kajuuttaa. Keittiö on paapuurin puolella takaosassa ja sieltä suora käynti sekä salonkiin että ulos. Omistajan sviitissä on makuuhuoneen lisäksi myös pieni oleskelualue, toimisto ja pukeutumistila sekä erillinen tilava kylpyhuone ja WC. Omistajan sviitistä on myös yksityisyyden takaava oma sisäänkäynti suoraan ulos kannelle. Kolmessa VIP vieraskajuutassa on omat erilliset, tilavat kylpyhuoneet ja WC:t.
 • Valtava salonki, jossa erilliset alueet ruokailulle, oleskelulle ja navigointiin. Viisi tilavaa kajuuttaa. Keittiö paapuurin puolella takaosassa ja sieltä suora käynti sekä salonkiin että ulos. Kaikissa kajuutoissa on omat erilliset, tilavat kylpyhuoneet ja WC:t. Omistajan kajuutassa lisäksi paljon säilytystilaa ja ylimääräistä tilaa.
 • Tilava keittiö keskellä, suuren salongin kanssa samassa tasossa. Viisi kajuuttaa. Omistajan sviitissä, jossa on makuuhuoneen lisäksi myös pieni oleskelualue, toimisto ja pukeutumistila sekä erillinen tilava kylpyhuone ja WC. Omistajan sviitistä on yksityisyyden takaava oma sisäänkäynti suoraan ulos kannelle. Kolmessa VIP vieraskajuutassa on omat erilliset, tilavat kylpyhuoneet ja WC:t sekä yksi kajuutta kerrossängyillä ja erillisellä kylpyhuoneella.
 • Tilava keittiö keskellä, suuren salongin kanssa samassa tasossa. Kuusi kajuuttaa. Tilavassa omistajan kajuutassa erillinen kylpyhuone ja WC. Neljässä VIP vieraskajuutassa on omat erilliset, tilavat kylpyhuoneet ja WC:t sekä yksi kajuutta kerrossängyillä ja erillisellä kylpyhuoneella.
 • Versiot, joissa keittiö on alhaalla rungossa, voidaan toimittaa siten, että paapuurin puolella keskellä oleva kajuutta varustetaan kerrossängyillä ja omalla kylpyhuoneella esimerkiksi miehistön käyttöön.

Nämä pohjaratkaisut mahdollistavat veneen monipuolisen käytön. Veneen yksityiskäytön lisäksi voidaan järjestää mm. ylellisiä chartereita tai edustaa tyylikkäästi. Vene tarjoaa miellyttävät tilat myös henkilökunnalle. Keittiö on hyvin suunniteltu ja varusteltu ammattilaisten käyttöön. Lagoon 630 Motor Yacht kulkee tasaisesti kovassakin tuulessa, joten ruoan valmistaminen ja itse ruokailu sujuvat helposti kaikissa olosuhteissa.

navigate_before
navigate_next

Kaikki tilat veneessä ovat hyvin valaistuja sekä luonnon valolla että hyvin suunnitellulla LED-valaistuksella. Vaikka ikkunat ovat suuria, tilat pysyvät viileinä myös paahtavassa auringossa, koska valo tulee epäsuorasti vertikaalisista ikkunoista. Nauta Designin suunnittelema sisustus on moderni ja elegantti. Asiakas voi itse valita kaikki pintamateriaalit ja värit useista eri korkealaatuisista vaihtoehdoista.

Sekä salongissa että ulkoterassilla on mukavat lounge-alueet ja pöydät ruokailua varten. Pöytien kokoa ja korkeutta voidaan säätää tarpeen mukaan, ja näin tila muuntuu joustavasti pienemmän seurueen oleskelutilasta suuremman seurueen ruokailutilaksi. Koska salonki ja ulkoterassi ovat samalla tasolla, ne muodostavat yhtenäisen suuren tilan, missä voidaan viihdyttää isompaakin seuruetta. Ulkoterassilla on myös oma baarialueensa vesipisteineen ja mahdollisuus grillaukseen.

Lagoon-630-pohja
Lagoon-630-pohja
Lagoon-630-pohja
Lagoon-630-pohja
navigate_before
navigate_next

Suurella flybridgellä viihtyvät sekä vieraat että kapteeni. Yläohjaamossa on kaksi erillistä ohjauspistettä, jotka varmistavat esteettömän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa, myös purjeita käsiteltäessä ja rantauduttaessa. Flybridgellä on omat erilliset oleskelutilat vieraille nauttia maisemista, mikä tarjoaa heille yksityisyyttä ja kapteenille mahdollisuuden työskennellä häiriintymättä. Kapteenille on myös salongissa oma ohjauspöytänsä, josta on 360 asteen näkymä ulos.

Veneellä on turvallista liikkua, kun suurin osa käytettävästä tilasta on samalla tasolla. Kulkeminen aurinkokansille on helppoa, koska sivukannet ovat leveät. Pääsy flybridgelle voidaan tarvittaessa sulkea ja alue suojata erillisillä liukuvilla seinäverhoilla.

 

Ominaisuudet

 • Pituus: 19,50 metriä / 64′
 • Vesilinjan pituus: 19,05 metriä
 • Leveys: 10 metriä
 • Syvyys 1,12 metriä
 • Paino (EC): 34,7 tonnia
 • Maston korkeus: 6,5 metriä
 • Vesisäiliö: 960 litraa
 • Polttoainesäiliö: 3050 litraa (vakio)
 • Moottorit: 2 x 260 (vakio)
 • Suunnittelu: VPLP
 • Sisustussuunnittelu: Nauta Design

technical-data-59x73 Tekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logo Esite englanniksi

tekniset tiedot logoElektroniikka ja elektroniset lisävarusteet

Tilaa lisätietoja Lagoon 630 Motor Yacht veneestä!

  Vene

  Lagoon 630 Motor Yacht
   


   
  * pakolliset tiedot