Purjeveneet Blogi

Lagoon Custom

lagoon_custom_banner

Lagoon julkaisi keväällä 2011 Custom -malliston, joka käsittää suuria 75 – 160 jalkaisia katamaraaneja. Mallisto sisältää sekä moottori- että purjekatamaraaneja, jotka on suunnitellut tunnetut suunnittelutoimistot: VPLP (Van Peteghem-Lauriot Prévost), Philippe Briand, Bill Dixon, Morrelli & Melvin (Aeroyacht) sekä Berret-Racoupeau Yacht Design.

Lagoon, joka on maailman suurin cruising -katamaraanien valmistaja, on teettänyt yli 50-jalkaiset katamaraaninsa CNB:n telakalla jo vuodesta 1999 lähtien. Tästä syystä on luonnollista jatkaa samalla telakalla laadukkaan Lagoon tuotemerkin kehitystä kohti suurempia aluksia, jotka tehdään purjehtijoille, jotka unelmoivat uniikista veneestä. Jokainen Lagoon Custom -katamaraani räätälöidään alusta loppuun asti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

CNB-telakka perustettiin vuonna 1987 ja siitä on tullut yksi johtavista superjahtien valmistajista. CNB on tunnettu korkealuokkaisesta valmistustekniikastaan ja se hallitsee hyvin sekä alumiinin että korkean teknologian -materiaalien, kuten hiilikuidun käytön.

Toivomme, että löydätte näistä malleista teille sopivan aluksen, joka voidaan räätälöidä täysin purjehdussuunnitelmienne mukaan. Toimitamme mielellämme lisätietoja.

 

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon Custom veneestä!

    Vene

    Lagoon Custom
     


     
    * pakolliset tiedot