YLELLISTÄ HARMONIAA

SEVENTY 8 on uusi Lagoonin luxus-luokan moottorivene. Yli 24 metrin pituinen laiva, jonka on suunnitellut alan johtavat toimijat: VPLP, Patrick Le Québet ja Nauta Design. Ylellisyys ja mukavuus ovat olleet tämän ainutlaatuisen moottoriveneen suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelijan luomat harmooniset linjat ja loppuun asti hiottujen yksityiskohtien eleganssi muodostavat kokonaisuuden, jossa tila on aitoa ylellisyyttä.

TUTUSTU VENEESEEN!

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja liikuta hiirtäsi. Pääset virtuaalisesti tutustumaan veneen tiloihin.KANSI TÄYNNÄ NAUTINTOJA JA MUKAVUUTTA

– SEVENTY 8 -veneen massiivisen yläohjaamon voi räätälöidä haluamallaan tavalla: poreallas, iso taitettava ruokapöytä, upea auringonottoalue, avautuva kova katto.
– Ergonominen ohjaamo, jossa istuin on oikealle, mahdollistaa aluksen navigoinnin helposti samalla, kun nauttii upeista maisemista.
– 322 neliömetrin kansi on kuin suuri tanssilattia, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa tilaa rentoutumiselle ja vapaa-ajalle.
– Avotila isolla ruokapöydällä ja muhkealla takapenkillä tarjoavat upeat näkymät merelle ja toimivat viihtyisänä oleskelualueena satamassa.
– Tenderlift-taso, joka yhdistää peräpeilejä ja tarjoaa poikkeuksellisen uintikokemuksen.
– Avarat tyylikkäät ja viihtyisät tilat suorastaan kutsuvat sinut tutustumaan tähän ainutlaatuiseen veneeseen.

 

KANNEN ALLA KAIKKI KOHDALLAAN

– Loppuun saakka hiottu viimeistely, hienostunut sisäpaneeli ja Nauta Designin materiaalivalikoima luovat ajattoman tyylikkyyden.
– Valtava salonki, joka on varustettu tyylikkäillä huonekaluilla, avarilla ikkunoilla ja poikkeuksellinen päätyhuone, tarjoavat vertaansa vailla olevan panoraamanäkymän.
– Toimivat yhteydet sisä- ja ulkotilojen välillä: suurien panoraamaikkunoiden keskellä on ovi, jonka kautta salongin ja ohjaamon välillä kulkee helposti miehistön välinen kommunikaatio, samalla kun se toimii erinomaisena tuuletusaukkona sisätiloihin.
– Todellinen omistajan oma sviitti, joka on riippumaton muusta aluksesta ja tarjoaa pääsyn merelle omalta avautuvalta kansitasolta. Mikä teknologinen helmi!
– Hyttien suuret ikkunat ja oviaukot, päästävät kauniin luonnonvalon sisään ja tarjoavat upeat näkymät ulos.
– Laaja valikoima erilaisia ​​sisustusratkaisuja: jopa 5 hyttiä, joissa kaikissa on saarekesänky, runsaasti säilytystiloja ja oma kylpyhuone.
– Rungon etuosassa ovat miehistön tilat yksityisyyttä ja mukavuutta silmälläpitäen.

 

YKSILÖLLISYYTTÄ

Kun valitset version, jossa keittiö on rungon etuosassa, niin takaosassa olevat 269 neliömetriä ovat täysin muokattavissa. Voit tilata oman SEVENTY 8-veneesi vastaamaan juuri omia tarpeitasi.
SEVENTY 8 tarjoaa purjehduksille kestävyyttä ja suorituskykyä ilman kompromisseja.
– Tehokkaat moottorit: Volvo D11 – vakiona 510 HP / John Deere N13 – 580 HP lisävarusteena, jolla etenet jopa 19 solmun nopeudella.
– Suuret polttoainesäiliöt, joiden kokonaiskapasiteetti on 2 8500 litraa.  Täydellä tankilla purjehdit jopa  4 000 merimailia.
– Käyttövesikapasiteetti on 1500 litraa.

 

Ominaisuudet:

tekniset tiedot logoTekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logoEsite

 

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon Seventy 8 veneestä!

[contact-form-7 id=”3502″ title=”Lagoon Seventy 8″]