Blogi

Lagoon SIXTY 5 – uusi lounge versio

Lagoon SIXTY 5 tarjoaa useita sisustusvaihtoehtoja

Lagoon SIXTY 5 luksuspurjeveneestä on nyt tarjolla uusi sisustusvaihtoehto salongin osalta. Upean SIXTY 5 erilaisista pohja- ja varusteluvaihtoehdoista voit muokata oman luksusaluksen. Lagoon on panostanut uudessa Lounge-versiossa ylelliseen oleskeluun salongissa. Loungessa baaripöytineen puitteet rentoon ja mukavaan yhdessäoloon ovat todella upeat. Tässä versiossa täysin varusteltu keittiö on alhaalla eli ns. galley down-optio.

Lagoon SIXTY 5 on saatavilla perusversiona neljällä tai viidellä kajuutalla galley up ja viidellä tai kuudella kajuutalla galley down -versiona. Tämä mahdollistaa veneen varustelun joustavasti omistajansa toiveiden mukaan. Jos haaveissasi on mahdollisimman iso salonki, galley down – optio tuo kaivattua lisätilaa ja saat tällä valinnalla avaran ja ylellisen tilan salonkiin. Sen sijaan galley up, jossa keittö on salongin yhteydessä, mahdollistaa kokkailun ja seurustelun samaan aikaan. Ruokailu sujuu nautinnollisesti, kun joko sisätilan salongissa tai ison ruokapöydän ääressä terassilla. Parasta kuitenkin on, että voit itse valita sinulle parhaan pohjaratkaisun – luksuspurjevene muokkautuu juuri omistajan tarpeiden mukaan ja voit täysin toteuttaa sinun oman visiosi. Ole yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi SIXTY 5 – purjevene.

Vuoden verran myynnissä ollut luksuspurjevene tunnetaan sporttisena luksuspurjeveneenä – suuri vene, mutta kuitenkin inhimillisessä mittakaavassa. Vene tarjoaa luksusluokan avarat sisätilat ja hienot tilaratkaisut. Ohjaamosta on hyvä näkyvyys kaikkialle. Alusta on helppo ohjata sekä satama-alueella että merellä. Upeat terassit viimeistelevät aluksen ylellisyyden. Tässä veneessä yhdessäolo ja viihtyminen ovat matkan määräpäätä tärkeämpiä, olet sitten liikenteessä perheen, ystävien tai liiketuttavien kanssa. Luksusvene tarjoaa täydelliset puitteet onnistuneeseen lomailuun. Tutustu upeaan SIXTY 5 purjeveneeseen täältä

Multihulls World

SIXTY 5 on ehdolla Multihulls Worldin, Multihulls World of the year 2021-kilpailussa. Multihulls World on katamaraanimaailmassa hyvin tunnettu lehti. Lehdestä on tullut tärkeä kaikille, jotka purjehtivat tai haluavat purjehtia monirunkoisilla veneillä purjeilla tai moottoreilla. Multihulls World of the year 2021-kilpailu on järjestetty vuodesta 2016 ja viime vuonna useampi tuhannet lukijat äänestivät oman suosikkinsa. Kilpailussa on 4 sarjaa katamaraaneille: alle 40-jalkaiset purjeveneet, 40–50 jalkaiset purjeveneet, yli 50-jalkaiset purjeveneet sekä moottoriveneet. Viime vuonna Lagoonin SIXTY 7  kilpaili moottorivenesarjassa.
Äänestys on auki 7 huhtikuuta saakka. Lue lisää ja käy antamasi äänesi.

Kysy lisää alla olevan lomakkeen avulla. Kiitos!


     
    * pakolliset kentät
     

    Autamme mielellämme esimerkiksi veneen siirrossa Suomeen tai tarjoamme muita asiakkaan toivomia palveluita.