Lagoon SIXTY 5 on harkittua ergonomiaa ja pelkkää nautintoa.

Lagoon SIXTY 5 tarjoaa täydellisen purjehdusnautinnon, eikä sen suunnittelussa ole jätetty mitään sattuman varaan.

SIXTY 5 on suunniteltu purjehtimaan niin tutuissa, kuin tuntemattomissa vesissä. Vene kutsuu jakamaan seikkailuja rakkaittesi kanssa ja ennen kaikkea olemaan yhdessä hienon harrastuksen parissa.

Lagoon SIXTY 5 n- YachtsAgent

MISTÄÄN EI OLE TINGITTY

”Uusi SIXTY 5 kuuluu himoittujen luksuspurjeveneiden luokkaan. Sen profiili on kuin veistos. 

Veneen kauneuden salaisuus piilee aistillisissa linjoissa, joissa yhdistyy perinteinen ja moderni veneen suunnittelu. SIXTY 5 tarjoaa luksusluokan avarat sisätilat, eikä tilaratkaisuissa ole tarvinnut tehdä kompromisseja.”

Patrick le Quément – suunnittelu

AVARAT JA VALOISAT TILAT LUOVAT VIIHTYISYYTTÄ

”Lagoon SIXTY 5:n kannella voit ihailla maisemia kaikkiin suuntiin. Moderni veneen ohjaamo tarjoaa täyden 360° näkyvyyden, josta alusta on helppo ohjata. Pääsalongin panoraamaikkunoista sisään tulviva luonnonvalo luo ylellisen tunnelman avariin tiloihin. Tasokas tyyli jatkuu myös kaikissa hyteissä, joissa nautit täydestä seisomakorkeudesta, sekä luonnollisesta valosta ja erinomaisista näkymistä. Sama tyyli jatkuu kaikissa sisätiloissa, eikä viimeistelystä ei ole tingitty missään alueella. Omistajan hytin kruunaa oma yksityinen kulku veneen takana sijaitsevalle uimatasolle. Tästä ylellisestä terassiratkaisusta on meillä jo hyvä kokemus Lagoon 620 veneen suunnittelussa. Omistajan hytti onkin oma suosikkipaikkani tässä veneessä ja se kuvastaa hyvin sitä ylellistä yksityisyyttä, jota tämä vene parhaimmillaan voi tarjota.”

Massimo Gino – Nauta Design

”Yksinkertainen on kaunista. Hyvässä veneessä kaikki on asiat ovat veneessä aina oikeissa paikoissa. SIXTY 5 veneen pituus ja leveys yhdistettynä laadukkaaseen takilaan ja tehokkaisiin purjeisiin, kiidättävät omistajan helposti uusiin nautinnollisiin purjehdusseikkailuihin. Vene on täydellisesti varusteltu, ja sen hallinta on hämmentävän helppoa. SIXTY 5 on kaunis vene, joka säteilee tyyliä ja tarjoaa unohtumattomia muistoja. Veneen muotoilu henkii tasokasta tyyliä, jossa yhdistyy saumattomasti parhaiden venesuunnittelijoiden asiantuntemus ja moderni viihtyisä sisustus.”

Patrick le Quément –  suunnittelu

Urheilullista suorituskykyä ja helppo hallintaa.

”SIXTY 5 on suuri vene inhimillisessä mittakaavassa. Koostaan huolimatta vene on helppo hallita, eikä se rajoita minua haaveilemasta uusista seikkailuista tällä upealla aluksella. Sininen ulappa kutsuu ja haluan purjehtia yhä uuteen paikkaan. Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan nauttia merellä tasokkaasta matkasta hyvien ystävien seurassa.”

Marc Van Peteghem – VPLP design

Lagoon SIXTY 5 ominaisuudet:

tekniset tiedot logoTekniset tiedot englanniksi

tekniset tiedot logoEsite

Tilaa esite/lisätietoja Lagoon SIXTY 5 -veneestä!

[contact-form-7 id=”4010″ title=”Lagoon SIXTY 5″]