Lagoon maahantuoja YachtsAgent ja purjeveneiden charteroperaattori Navigare Yachting ovat sopineet eksklusiivisen yhteistyön aloittamisesta Suomessa. Tämä yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden YachtsAgentin asiakkaille hankkia upea Lagoon loistoluokan vene omistukseensa ja purjehtia Välimeren tai Karibian turkooseissa vesissä. 

YachtsAgent ja Navigare Yachting

Suomen johtava purjeveneiden maahantuoja YachtsAgent on perustettu vuonna 2002 ja viime vuonna yhtiö luovutti kuusi upeaa Lagoon -katamaraania asiakkailleen. Navigare Yachting on perustettu vuonna 2001 Ruotsin Malmössa. Pääkonttorin lisäksi Navigaren toimistot palvelevat Kroatiassa sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto on 45 miljoonaa euroa. Navigare on yksi suurimmista Groupe Beneteaun asiakkaista ja Lagoon maahantuoja Ruotsissa. Navigare myy vuosittain noin 50-60 venettä omaan charter -operaatioonsa Välimerelle tai Karibialle ja veneistä suurin osa on Lagoon -katamaraaneja.

YachtsAgent ja Navigare Yachting

”YachtsAgent on Navigarelle luonnollinen kumppani Suomessa. Teemme yhteistyötä jo monen muun Lagoonin maahantuojan kanssa esimerkiksi Isossa Britanniassa ja Venäjällä.” 

Maavastaava Ville Peltomäki, Navigare Yachting
YachtsAgent ja Navigare Yachting

”Yhteistyö laajentaa jo tarjolla olevia veneiden hankintamalleja sekä mahdollistaa niiden sijoittamisen Välimeren lisäksi uusiin kohteisiin, kuten Seyschellit, British Virgin Islands, Bahamas ja Thaimaa. Hankkimalla uuden Lagoon -katamaraanin Navigaren kautta, voit lisäetuna purjehtia vastaavan kokoluokan veneellä kaikissa Navigaren kohteissa ilman lisäkustannuksia.”

Toimitusjohtaja Timo Salminen, YachtsAgent

Toteuta unelmasi turkoosilla merellä Lagoon – veneellä

Navigare Yachtingin ainutlaatuinen Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelma mahdollistaa veneen hankinnan uudella tavalla. Sijoitusohjelmassa taataan jopa seitsemän vuoden vakaa tuotto purjevene- tai katamaraani-investoinnille. Navigare Yachting tarjoaa erilaisia sijoitusmalleja, joissa purjeveneen omistajuuteen sekä Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmaan pääsee jopa 50 % investoinnilla. Tällöin charter -tuotot rahoittavat loppuosuuden ja seitsemän vuoden jälkeen sijoittaja saa veneen täyden omistajuuden itselleen. Navigaren tuotemerkkeihin kuuluvat Lagoonin lisäksi CNB, Fountaine Pajot, Bali, Nautitech, Beneteau, Jeanneau, Dufour ja Bavaria.

YachtsAgent ja Navigare Yachting

Navigaren laivueessa on kokonaisuudessaan yli 300 purjevenettä ja katamaraania. Navigarella on omat satamat ja henkilökunta kymmenessä eri kohteessa. Navigaren yhteistyön kautta, Yachtsagent voi vuokrata asiakkailleen charter veneitä ympäri maailmaa helposti, luotettavasti ja entistä paremmilla eduilla.  

Lisää tietoa yhteistyöstä

Yacht Sales Manager
Ville Peltomäki
Navigare Yachting
ville (at) navigare-yachting.com
Puh: +46 708 554 474

toimitusjohtaja
Timo Salminen
YachtsAgent
timo (at) yachtsagent.com
Puh: +358 400 465 050