Uncategorized

Lagoon SEVENTY 7

Yli 23-metrinen Lagoon SEVENTY 7 katamaraani edustaa Lagoonille tärkeää askelta maailmaan jossa eleganssi ja hienostuneisuus ovat arvossaan. Tämän lippulaivan suunnitteluun on osallistunut Lagoonin parhaat ja arvostetuimmat osaajat: VPLP, Patrick Le Quément ja Nauta Design. Yhdessä he ovat luoneet katamaraanin jossa sisä- ja ulkotilat soljuvat yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Katamaraanin jossa kompromisseja ei tunneta ja jonka innovaatiot nostavat kokemukset merellä uudelle tasolle.

Tutustu veneeseen!

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja liikuta hiirtäsi. Pääset virtuaalisesti tutustumaan SEVENTY 7 – veneen tiloihin.

Jo mittavan malliston täydentämiseen uudella lippulaivalla on suhtauduttu Lagoonilla vakavasti. Haasteeseen on vastattu ottamalla aiemmista malleista kerätyt opit sekä niitä varten kehitetyt teknologiat ja nostamalla ne uudelle tasolle joka palvelee veneen omistajaa ennennäkemättömällä tavalla.

Lagoon SEVENTY 7 purjevene tarjoaa ulkotilat, jotka ovat avarasti yhteydessä toisiinsa. Trampoliinilta on helppo astella vaikkapa mittavaan sisä-ohjaamoon, joka tarjoaa panoraama näkymät yli kaikkien veneen laitojen. Halutessaan omistaja voi nauttia omasta yksityisestä ”ranta laituristaan”, joka ulottuu hytistä suoraan mereen. Veneeseen on myös tarjolla muita valinnaisia lisiä, kuten esimerkiksi 25 neliömetrin kokoinen omistajan toiveiden mukaan kustomoitava lisätila.

Ominaisuudet:  

  • Kokonaispituus: 23,28 metriä
  • Mallattu leveys: 11 metriä
  • Syväys: 1,9 metriä
  • Makean veden kapasiteetti: 1600 litraa
  • Polttoainekapasiteetti: 2800 litraa
  • Suunnittelu: Van Peteghem – Lauriot Prevost
  • Sisustussuunnittelu: Nauta Design

 Tekniset tiedot englanniksi

Tilaa esite / pyydä lisätietoa