Tapahtumat Charter Blogi

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 14.-15.5.2021!

Finnboat järjestää Helsingin Lauttasaaressa (Vattuniemen Puistotie 1) 14.-15.5.2021 Suomiveneilee.fi Koeajopäivät. Tapahtumassa esitellään veneitä, tarvikkeita sekä veneilyyn liittyviä palveluita ja tuotteita.  

YachtsAgent on paikalla koeajopäivässä esittelemässä sekä Lagoon purjeveneitä että kauden uutuutta, Highfield RIB-veneitä. Pääset tutustumaan veneisiin varmaalla esittelyajan. Veneidemme esittelyt ovat erittäin suosittuja ja suosittelemme että varaat esittelyajan ennakkoon, jotta voimme taata että pääset varmasti tapahtumassa tutustumaan veneisiin. Päivitämme tälle sivulle huhtikuussa mahdollisuuden varata koeajon/-purjehduksen.

YachtsAgent on mahdollisesti ainoa purjevene koeajopäivillä. Kannattaa siis varata esittelyaika etukäteen!

Myötätuulipurjehdusta ensi kaudella? Oletko hankkimaan uuden myötätuulipurjeen kaudelle 2021, saat meiltä tapahtumassa hyvän esittelyn ja erikoistarjouksen uudesta Parasailor NG -purjeesta. Parasailor on helpoin tapa purjehtia avotuulilla, sillä sen hallinta sujuu mukavasti ilman spinaakkeripuomia istumalaatikosta käsin kaikilla veneillä.

Päivä merellä tiimin, asiakkaiden, ystävien kanssa – tarjoamme mielenpainuvia charter – purjehdustapahtumia sekä Suomessa että Kroatiassa. Suomiveneilee Koeajopäivät – tapahtumassa tarjoamme erikoishintaisia charter -purjehduksia! Tutustu jo ennakkoon meidän ristelypaketteihin ja pyydä tarjousta kaudelle 2021! 

Lue lisää Suomiveneilee – tapahtumasta täältä

Lagoon Suomiveneilee koeajopäivät
Tule tutustumaan Suomiveneilee Koeajo-tapahtumassa upeisiin Lagoon katamaraaneihin