Tietoa meistä

Tietoa meistä

YachtsAgent – CCN Cruising Catamarans Oy on perustettu maaliskuussa 2002. Saimme ensimmäisenä Pohjoismaisena yrityksenä Lagoonien maahantuontioikeudet. Yrityksen perustaminen lähti aikanaan useamman suomalaisen Lagoon -purjehtijan yhteistyönä. Aktiivinen toiminta katamaraanien tunnetuksi tekemiseksi oman kokemuksen avulla on ollut yhtenä perusajatuksena toiminnan alusta saakka. Yhtiön osakkailla ja yhtiöllä on ollut omistuksessaan Lagoonin mallit 400, 410, 420, 42, 440, 450S, 470 ja 50, joten käytännön osaaminen ja tuntemus on erittäin korkea.

Olemme toimittaneet Lagoon -katamaraaneja suomalaisille ja virolaisille asiakkaille sekä Itämerelle että Välimerelle. Asiakkaamme on jopa kiertänyt maapallonkin Lagoonilla.

Yrityksemme tavoitteena on korkealuokkainen ja laadukas palvelu asiakkaalle siten, että asiakas voi aina luottaa tekemäänsä valintaan. Huolehdimme asiakkaan tarpeista koko toimitetun tuotteen omistamisen ajan.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Timo Salminen, jolla on kokemusta purjehtimisesta Lagooneilla vuodesta 2001.

Maahantuonnin ja myynnin lisäksi järjestämme myös charter-risteilyjä pääasiassa Helsingin alueella sekä välitämme charter-purjehduksia Välimerelle ja Karibian alueelle.

YachtsAgent on ollut Suomen johtava purjevenemyyjä sekä kappalemääräisesti että liikevaihdollisesti vuosina 2017-2019.

CCN Cruising Catamarans Oy:n YA_tietosuojaseloste (GDPR)

Finnboat Ry:n jäsen
Finnboat Ry:n jäsen
Kauppalehti Menestyjä-yritys 2016
Kauppalehden Menestyjä-yritys 2016
Kauppalehti Kasvuyritys 2016
Kauppalehden Kasvuyritys 2016