Tapahtumat Charter Blogi

Tulevat tapahtumat kesä 2021

Tuleva kausi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, jossa pääset kokemaan Lagoon-katamaraanien laatua ja loppuun asti suunniteltuja ominaisuuksia. Tule siis tapaamaan meitä, niin mietimme yhdessä, mikä Lagoon-katamaraani tai tuote sopii parhaiten juuri sinulle! Vielä ehdit saada uuden oman Lagoonin tälle kesälle! Huomioimme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistukset sekä erityisesti hygienian, jotta vieraiden ja oman henkilökuntamme turvallisuus on aukotonta ja samalla mahdollisimman helppoa.

Tutustu ennakkoon mallistoomme

Tapahtumat Suomessa

Lagoon Days with Highfield 10.-11.6.2021
Alkukesän tärkein tapahtumamme on Lagoon Days with Highfield. Kahden päivän aikana pääset tutustumaan YachtsAgentin laajaan tuote- ja palvelu-valikoimaan. Asiantuntijamme esittelevät uudet Lagoon 42 ja Lagoon 50 -katamaraanit sekä Highfieldin moottorivenemallistoa Lauttasaaressa.
Tarjoamme sinulle turvallisen mahdollisuuden tutustua rauhassa koko mallistoomme. Pyydämme varaamaan tapahtumaan ajan, jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti. Tiedustele myös Lagoon- ja Highfield-koeajomahdollisuutta!

VARMISTA PAIKKASI

Lagoon Training Day 14.6. ja 15.6.2021.
Tule opiskelemaan, miten Lagoonilla purjehditaan. Kolmen tunnin Lagoon Training Day -purjehduksella kerromme keskeiset asiat ja voit itse kokeilla, miten venettä hallitaan moottoreilla ja purjeilla.
Käytä hyväksesi hyvä tilaisuus tutustua Lagoonin käsittelyyn asiantuntijan opastuksella. Mikäli harkitset oman Lagoonin hankkimista purjehdusloman varaamista Lagoonilla tai olet muuten kiinnostunut purjehtimisesta, saat koulutuksessa hyviä vinkkejä ja käytännönkokemusta.
Koulutuspurjehduksia järjestetään 14.6. ja 15.6. molempina päivinä klo 15:00 ja 18:00

VARMISTA PAIKKASI

Tapahtumat ulkomailla

Lagoon 55 Days in La Rochelle 15.–17.4.2021
Lähde tutustumaan Lagoonin uusimpaan malliin, Lagoon 55

Ilmoittaudu: contact@yachtsagent.com

Navigare Yachting – meet us in Seget Donji 9.-13.5.2021
Navigare Yachting järjestää Showroom-tapahtuman 9.-13.5.2021 Seget Donjissa, joka sijaitsee Splitin lähellä. Tapahtumassa on tarjolla koulutusta, verkostoitumista, koeajoja sekä tutustuminen Showroom–näyttelyyn. Esillä olevat veneet ovat Lagoon 46, Lagoon 50, Astréa 42, Oceanis 51.1, Sun Loft 47.

Navigare Yachting on yksi maailman johtavista charter– ja lifestyle-yrityksistä. Yrityksen fleetissä on yli 300 uudehkoa venettä, 10 eri paikassa ympäri maailmaa. YachtsAgent toimii Navigare Yachting edustajana Suomessa. Lähde mukaan kokemaan mielenkiintoinen tapahtuma kanssamme!

Ilmoittaudu: contact@yachtsagent.com

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Sea trials in Port Ginesta 3.-6.6.2021
Koeajotapahtuma Port Ginestassa. Paikalla laaja valikoima Lagoonin malleja
Kesäkuu – Heinäkuu: Lagoon 55 Summer Tour
Lagoon uusin malli, Lagoon 55, kiertää Välimerellä ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua veneeseen.

Lisätietoja myöhemmin, ilmoita kiinnostuksesi: contact@yachtsagent.com

Tulossa myöhemmin

Lagoon Escapade with Highfield 1.8.2021, Nauvo  – Highfield-mallisto
Uiva, Helsinki 19.8.-22.8.2021 – Lagoon 42, Lagoon 50 ja Highfield-mallisto
Cannes Boat Show 7.-12.9.2021 – kaikkien aikojen hienoin venenäyttely

Uiva 2016 näyttely. Kuvaaja: Timo Salminen