Tapahtumat Blogi

Lagoon ja CNB Düsseldorfin venemessuilla

Saksan Düsseldorfissa 20.-28.1.2018 järjestettävä Boot 2018 –venemessu on maailman suurin venenäyttely, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Düsseldorfin messuilla ovat luonnollisesti mukana myös Lagoon ja CNB.  Osastomme on erittäin suosittuja ja siksi esittelyajan ennakkovaraus on erittäin suositeltavaa. Emme voi taata veneiden esittelyä ilman ennakkovarausta.

Lagoonin osastolla voit tutustua 2017 julkaistuihin  Lagoon 40 ja Lagoon 50 malleihin. Kumpikin vene esitellään ns. owner-mallina, joka tarjoaa omistajalleen parhaat ominaisuudet. YachtsAgentin toimitusjohtaja Timo Salminen on esittelemässä veneitä henkilökohtaisesti 20.-22.1. sekä 26.-28.1.

CNB:n osastolla esittelemme upean semi-custom CNB 66:n, joka sai maailman ensi-illan Cannesissa syksyllä 2017.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan uuden myötätuulipurjeen, saat meiltä messuilla hyvän esittelyn ja erikoistarjouksen Parasail – ja Parasailor -purjeista. Parasailor on helpoin tapa purjehtia avotuulilla, sillä sen hallinta sujuu mukavasti istumalaatikosta käsin kaikilla veneillä. Parasailor sopii hyvin sekä yksirunkoisiin että monirunkoisiin veneisiin.

YachtsAgent toimittaa kaikille Lagoon -purjeveneisiin esittelyajan ennakkoon varanneille messuliput veloituksetta. Esittelyajan voit varata kotisivujemme yhteydenottokaavakkeella, lisäämällä viestin aiheeksi ”Düsseldorfin venemessut” ja sisällyttämällä viestiin toivotun esittelyajan. Huom! Ilmaiset liput toimitetaan vain esittelyajan ennakkoon varanneille.