Uiva 2020 -venenäyttely järjestetään Helsingin Lauttasaaressa 13.-16.8.2020. Tänä vuonna näyttelyssä on mukana lähes 300 venettä! Luvassa on enemmän elämyksiä, enemmän kokemuksia kuin koskaan ennen. Kannattaa siis ehdottomasti lähteä mukaan.

YachtsAgent Uivassa:

Lisäksi uutuutemme:

Lue lisää tapahtumasta ja varaa oma Lagoon 42 esittelyaika

Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris
Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris

Tutustu upeaan Lagoon 42 -katamaraaniin

Tarjoamme Uivassa mahdollisuuden päästä tutustumaan upeaan Lagoon 42. Aluksella pääset tutustumaan myös Lagoon Charter –purjehduspaketteihin, joiden avulla järjestät onnistuneen ja ikimuistoisen tapahtuman merellä.

Lagoon-purjeveneet ovat tunnetusti yksi tapahtuman ehdottomia kohokohtia. Uiva 2020 -venenäyttelyssä otamme Lagoon 42 kannelle kerrallaan vain kolme ryhmää. Oma esittelyaika kannattaa siis varata etukäteen. Esittelyajan etukäteen varanneiden kesken arvomme viidelle Lagoon 42 -tutustumispurjehduksen ystävän kanssa.

Lisäksi tarjoamme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden saada Lagoon 42 omaksi heti kauden 2021 alkuun. Kaikki ensi kaudelle valmistettavat veneet on jo myyty, mutta YachtsAgent on varannut yhden esittelyveneen, jonka voit nyt ostaa juuri sinulle varusteltuna.  

Kerromme Uivassa myös, miten YachtsAgent yhteistyössä Navigaren kanssa mahdollistaa veneen hankinnan uskomattoman edullisesti. Yacht Ownership mahdollistaa unelmien aluksen hankinnan sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta.

Lue lisää Uiva 2020 -venenäyttelystä ja varaa oma Lagoon 42 esittelyaika.

Toivottavasti tavataan Uiva 2020 – tapahumassa!

Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris
Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris