Tapahtumat Charter Blogi

Uiva 2019 messut – olemme mukana, tule sinäkin!

Helsingin Lauttasaaressa 15.-18.8.2019 järjestettävä Uiva 2019 –venemessu on Suomen paras uiva venenäyttely, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. YachtsAgent on paikalla esittelemässä kahta uutta ja erittäin mielenkiintoista purjevenettä. Esittelyaika kannattaa varata jo ennakkoon, koska muuten emme voi taata erittäin suosittujen uusien veneidemme esittelyä. Ole yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin soitamme sinulle ja sovimme tapaamisesta.

Lagoonin osastolla voit tutustua Lagoon 42 . YachtsAgentin osasto on tunnetusti erittäin suosittu, eikä jonoja voida siksi välttää. Kannattaa siis varata esittelyaika etukäteen!

Muutos Lagoonin osastolla: Messuilla on ollut tarkoitus esitellä Lagoonin 42– ja 46-jalkaiset mallit, mutta valitettavasti Lagoon 46 ei ehdi messuille mukaan. Vene saapuu Suomeen vasta myöhemmin syksyllä ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään erillisen tilaisuuden tutustua veneeseen myöhemmin tänä vuonna.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan uuden myötätuulipurjeen, saat meiltä messuilla hyvän esittelyn ja erikoistarjouksen Parasail – ja Parasailor -purjeista. Parasailor on helpoin tapa purjehtia avotuulilla, sillä sen hallinta sujuu mukavasti ilman spinaakkeripuomia istumalaatikosta käsin kaikilla veneillä.

Kerromme messuilla mielellämme myös myös charter -purjehduksista maailmalla. Uudet Lagoon 450 F ja Lagoon 50 Elegance veneet saat nyt syksyn purjehduksille erikoishinnalla!


   
  * pakolliset kentät
   

  Messutunnelmaan voi virittäytyä katsomalla Lagoon 46 videon. Tämä vene liittyy elokuussa Lagoon Charter:in laivastoon. Pyydä tarjous syyspurjehduksesta Helsingin vesillä vaikka rapujen kera.

  Tutustu myös upeisiin kuviin uudesta Lagoon 46-veneestä.

  Uiva 2019 Lagoon 46 Uiva 2019 Lagoon 46 Uiva 2019 Lagoon 46 Uiva 2019 Lagoon 46 Lagoon 46 Lagoon 46