Purjeveneet Moottoriveneet Tapahtumat Charter Blogi

Uiva 2022 -venenäyttely – YachtsAgent mukana!

Tulevat tapahtumat 2021

Uiva 2022 -venenäyttely järjestetään Helsingin Lauttasaaressa 18.-21.8.2022. Tänä vuonna näyttelyssä on mukana lähes 300 venettä! Luvassa on enemmän elämyksiä, enemmän kokemuksia kuin koskaan ennen. Kannattaa siis ehdottomasti lähteä mukaan.

YachtsAgent Uivassa:

Lagoon 42 -esittely – Varaa tästä esittelyaika

Tämä Suomeen kesäkuussa 2021 saapunut uusi huvijahti Lagoon 42 on varusteltu kaikilla herkuilla! Normaalin kattavan varustuksen lisäksi tässä veneessä on mm. ilmastointi, generaattori ja Grand Comfort sohvat ja vedenalaiset valot.

Tämä kahdelletoista hengelle suunniteltu katamaraani tarjoaa ison terassin nautiskeluun ja ruokailuun, tilavan VIP-tason omistajahytin erillisellä kylpyhuoneella ja kaksi vierashyttiä, joissa molemmissa on omat wc:t.

Lagoon 42:ssa on upeat ruokailutilat niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä ilmastointi ja terassilla lämmitys pitävät lämpötilan miellyttävänä säässä kuin säässä. Lisäksi Balance 4 pitää sisällään hulppean Fusion 4 audiojärjestelmän ja 43″ television.

Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris
Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris

Lagoon 50 -esittely – Varaa tästä esittelyaika

Syksyllä 2020 Suomeen saapunut Lagoon 50 -katamaraani Karioca II+ vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina.

Tällä jahdilla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360° asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin.

Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion -audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED -valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbimini 1440 W paneelein.

Lagoon 50 laiturissa

Lisäksi palvelumme:

Lue lisää Uiva 2022

Toivottavasti tavataan Uiva 2022 – tapahtumassa!

Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris
Lagoon 42 katamaraani. Kuvaaja: Nicolas Claris