Charter Blogi

Hyvää joulua ja loistavaa veneilykautta 2021!

Vuosi 2020 lähenee loppuaan. Veneilykausi on ohi ja on aika rauhoittua arjen touhuista sekä nauttia joulupyhistä. Meillä kaikilla on varmasti hyvin erilainen vuosi takana. Olemme joutuneet kohtaamaan “uuden normaalin”, luovimaan omissa toimintatavoissamme sekä pitämään erityishuolta lähimmistämme. Tämä vuosi toi kuitenkin paljon uutta virtaa venealalle. Veneiden kysyntä on ollut vilkasta ja kauppoja on tehty paljon. Meidän purjehtijoiden kannalta 2020 kausi onnistui poikkeusajoista huolimatta hyvin. Sää Suomessa suosi veneilijöitä ja kausi oli pitkä. Pääsimme merelle irtautumaan arjesta, nauttimaan kauniista maisemista sekä upeista purjehdushetkistä.

YachtsAgentille vuosi 2020 onnistui kaikesta huolimatta hyvin. Toimitimme asiakkaillemme kolme uutta Lagoonia, joista kaksi toimitettiin Välimerelle Charter Management -käyttöön! Toimitettujen veneiden perusteella YachtsAgent on Suomen suurin Yacht Ownership -palveluja tarjoava yritys. Alkusyksystä kasvatimme YachtsAgentin Helsingin fleetia upealla Lagoon 50 katamaraanilla.

YachtsAgent purjehtii myötätuulessa kohti kautta 2021.

Nyt on aika suunnata katseet ensi vuoteen ja veneilykauteen 2021!

Jo tässä vaiheessa haluamme jakaa muutaman mahtavan uutisen:
Valikoimamme laajenee ja jatkossa saat myös huippulaadukkaat Highfieldin RIB – veneet meiltä. Ensimmäiset veneet ovat jo matkalla ja odotamme innolla niiden saapumista Suomeen!

Kevään 2021 aikana lanseeraamme myös uudet Sailing Camp – tapahtumapaketit, jotka ovat jokaisen tapahtumavaraajan unelma – helppoa ja yksinkertaista! Sailing Camp tapahtumamme ovat turvallinen, loistava ja tyylikäs vaihtoehto mieleenpainuviin hetkiin!

Jos haaveilet omasta Lagoon veneestä, niin nyt kannattaa toimia. Meillä on nyt tarjolla kevään 2021 toimitukseen upea uusi esittelyvene Lagoon 42, sekä kaksi vähän käytettyä venettä, Lagoon 42 (vm 2018) ja Lagoon 40 (vm 2018)

Nautitaan nyt joulun rauhasta ja suunnataan toiveikkaana uuteen purjehduskauteen 2021!

Yhteistyöstä kiittäen,

Timo Salminen & YachtsAgent Team